7 ting du må vite før du får gjennomsiktig tannregulering

Les mer

Hva er gjennomsiktig tannregulering?

Denne nye formen for kjeveortopedisktic behandling er ideell for alle ikke-komplekse pasienttilfeller som trenger enkel tannretting.
Les mer

Hvordan gjennomsiktig tannregulering retter dine tenner

Gjennomsiktig tannregulering er en av de mest populære formene for kjeveortopedisk behandling, men hvordan fungerer de for å rette tennene dine? Fortsett å lese for å finne det ut.
Les mer

Hvordan kan jeg fikse de skjeve tennene mine? Her er de beste løsningene

Et perfekt smil ser ikke bare bra ut, det betyr også bedre helse. Derfor bør alle investere i kjeveortopedisk behandling, enten de bare har en skjev tann eller mange.
Les mer
17.01.2022

Hva er Underbitt? Årsaker, Helsemessige Bekymringer og Behandlingsalternativer

Det er anslått at mellom 5-10 % av mennesker har underbitt. Tilstanden er knapt merkbar i mange tilfeller, da undertennene kanskje bare hviler litt foran de øvre tennene. I mer alvorlige tilfeller er tilstanden veldig merkbar, og kan føre til en hel rekke helsekomplikasjoner hvis det ikke behandles.
12.01.2022

Forskjellige Typer av Feiljustering av Tenner (og Hvordan Fikse Dem)

Feiljustering av tenner kommer i mange forskjellige former og påvirker så mye som 75 % av verdens befolkning. Og selv om skjeve tenner og overbitt kan føre til at folk føler seg usikre på utseendet sitt, kan de også gi mange helseproblemer.
14.01.2022

Hva er åpent bitt? Årsaker, helsebekymringer og behandlingsmuligheter

Basert på flere land finnes det mellom 1,5 % og 11 % av befolkningen som har åpent bitt, noe som gjør det til en relativt vanlig form for malokklusjon. Når en person har et åpent bitt, vil det si at over- og undertennene berører ikke hverandre når munnen er lukket – bittet forblir "åpent" enten bak eller foran.
10.01.2022

Hva er selvligerende tannregulering? Pris, fordeler og ulemper

Med så mange forskjellige typer av tannreguleringer som er på markedet idag, kan det bli vanskelig å vite hvilken som passer best for deg. Selvligerende tannregulering er et populært alternativ for mennesker som ønsker å rette opp tennene sine, da de har en mer avansert form enn tradisjonell tannregulering.
23.12.2021

Hva er keramisk tannregulering? Priser, fordeler og ulemper

I disse dager finnes det mange alternativer til tradisjonell tannregulering, og keramisk tannregulering er bare ett av dem. Mest kjent for sitt klare eller tannfargede utseende, er dette et diskre attraktivt alternativ for de som ønsker å rette opp tennene uten omfanget av konvensjonell tannregulering.
16.12.2021

4 alternativer til tradisjonell tannregulering: hva du bør vite

Tradisjonell tannregulering har fått det ugunstige kallenavnet "togspor" på grunn av dens klumpete og metalliske utseende. Og selv om den har i over 100 år vært en effektiv form for kjeveortopedisk behandling, har pasientene i dag flere alternativer å velge imellom.
16.12.2021

​​Hva er innvendig tannregulering? Pris, fordeler og ulemper

Tannregulering er ofte den kjeveortopediske behandlingen for de som ønsker å få tennene rettet. Men med så mange forskjellige typer reguleringer å velge mellom, kan det være vanskelig å vite hvilken som er best for deg.
16.12.2021

Hva er tannregulering?

Tannregulering er en kjeveortopedisk behandling som løser problemer med dine tenner, for eksempel tett plasserte tenner, skjeve tenner eller mellomrom mellom tennene. De fungerer ved at tennene opplever et forsiktig trykk, noe som fører til at tennene, beinet og musklene i munnen beveger seg inn i en ny posisjon over tid.
07.12.2021

Hvordan fungerer ClearCorrect? Og hvorfor valgte vi det?

ClearCorrect er en av de mest populære formene for gjennomsiktig tannregulering, etter å ha hjulpet hundretusener av pasienter med å oppnå rettere tenner siden 2006. Å være både praktisk talt usynlig og komfortabel sammenlignet med tradisjonelle metallreguleringer, er det en av de mest effektive, tilgjengelige og diskrete formene for kjeveortopedisk behandling. 
22.11.2021

Leter du etter et alternativ til Invisalign? Vi har deg dekket.

Hvis du har sett på alternativer for tannretting, har du sannsynligvis hørt om Invisalign. Behandlingen er et populært valg for de som søker kjeveortopedisk behandling. Selv om Invisalign er et anerkjent navn, er det en rekke alternativer som du kanskje vil vurdere.
10.11.2021

Gjennomsiktig tannregulering for voksne: Fordeler og ulemper når du er 30+

Selv om vi har en tendens til å assosiere regulering med barndommen og tenårene, er de også veldig populære blant voksne. Deres effektivitet og kortere kjeveortopediske behandlingsvarighet er blant hovedårsakene til at voksne pasienter velger usynlige tannregulering.
08.11.2021

Hvordan burde jeg rengjøre min gjennomsiktige tannregulering? 4 enkle måter

Rengjøring av din gjennomsiktige regulering er viktig for å opprettholde god munnhygiene. Les denne artikkelen for å finne 4 enkle måter å rengjøre dine skinner. 
02.11.2021

4 grunner til at tannretting kanskje ikke er bra for deg

Gjennomsiktig tannregulering har hatt en dramatisk økning i popularitet de siste årene, og det er ikke vanskelig å se hvorfor. De er praktisk talt usynlige for det blotte øye, avtakbare og enklere å rengjøre enn tradisjonelle tannreguleringer. Men de passer ikke for alle. Så hvordan vet du om gjennomsiktig tannregulering er riktige (eller gale) for deg?
29.10.2021

Topp 6 fordeler med usynlige tannskinner vs tradisjonelle tannreguleringer

Usynlige tannskinner har hatt en enorm økning i popularitet de siste årene, det er ikke rart for de har nemlig en rekke fordeler sammenlignet med tradisjonelle tannreguleringer. Men hva er egentlig disse fordelene? Og er en usynlig tannskinne mer effektiv enn en tradisjonell regulering?
27.10.2021

Hvor mye koster en gjennomsiktig tannregulering? Er det verdt det?

På jakten etter de perfekte rette tennene kan det være at du må veie opp fordeler og ulemper med usynlige tannskinner og tradisjonelle tannreguleringer. Men hva er de viktigeste forskjellene mellom dem? Hvor mye koster en usynlig tannskinne, og er behandlingen verdt det?
06.10.2021

Hvordan rette dine fortenner

Skjeve fortenner kan være en massiv selvtilittsknekk, men de kan også være dårlig for din helse, og føre til komplikasjoner som tannråte og tannkjøttsykdom. 
06.10.2021

Slik bestiller du retainers

Tannreguleringen din er av, og smilet ditt er rettere, men det betyr ikke at din kjeveortopediske behandling er over!
Er All About Smiles for deg?
Få en gratis mulighetsstudie ved å bestille time her
Passer det for meg?

Lag en bedre fremtid for deg nå!

Contact
M: [email protected]
T: +47 988 43 733
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram