7 ting du må vite før du får gjennomsiktig tannregulering

Les mer

Hva er gjennomsiktig tannregulering?

Denne nye formen for kjeveortopedisktic behandling er ideell for alle ikke-komplekse pasienttilfeller som trenger enkel tannretting.
Les mer

Hvordan gjennomsiktig tannregulering retter dine tenner

Gjennomsiktig tannregulering er en av de mest populære formene for kjeveortopedisk behandling, men hvordan fungerer de for å rette tennene dine? Fortsett å lese for å finne det ut.
Les mer

Hvordan kan jeg fikse de skjeve tennene mine? Her er de beste løsningene

Et perfekt smil ser ikke bare bra ut, det betyr også bedre helse. Derfor bør alle investere i kjeveortopedisk behandling, enten de bare har en skjev tann eller mange.
Les mer
30.10.2023

Tannregulering for voksne | En enkel løsning for skjeve tenner

Det er en vanlig misforståelse at tannregulering er forbeholdt barn og tenåringer, men det er aldri for sent å få et perfekt smil. Med ClearCorrect, en form for usynlig tannregulering, kan du få den korreksjonen du trenger for å føle deg komfortabel og sikker på smilet ditt. Les med videre, og sett deg inn i […]
27.10.2023

Hvordan rette skjeve tenner med usynlig regulering i Hamar

Selv om skjeve tenner kan virke som et kosmetisk problem, kan det faktisk påvirke både tannhelsen og bittet. Heldigvis har moderne tannbehandling gjort det enklere enn noensinne å rette opp skjeve tenner. En av de mest populære metodene for å oppnå et strålende smil er usynlig regulering. Her vil vi i All About Smiles Hamar […]
29.09.2023

Slik retter du skeive tenner med gjennomsiktige tannskinner

En strålende smil er en av de første tingene folk legger merke til ved deg. Et fint smil gjør ikke bare at man ser flott ut, men det kan også øke selvtilliten og velværet ditt. Heldigvis har moderne tannhelse gjort det enklere enn noensinne å rette opp tannfeil, og når du med All About Smiles kan du finne ut av hvor du Et strålende smil er en av de mest tiltrekkende kvalitetene vi kan ha
20.09.2023

Få perfekte tenner med usynlig tannregulering i Lillehammer | Slik fungerer det

En strålende smil er en av de første tingene folk legger merke til ved deg. Et fint smil gjør ikke bare at man ser flott ut, men det kan også øke selvtilliten og velværet ditt. Heldigvis har moderne tannhelse gjort det enklere enn noensinne å rette opp tannfeil, og når du med All About Smiles kan du finne ut av hvor du kan finne usynlig tannregulering i Lillehammer, er veien til perfekte tenner mer diskret og komfortabel enn noensinne.
22.08.2023

Hvordan fungerer ClearCorrect? Få rette tenner med usynlig tannregulering i Otta

Drømmen om et vakkert smil med rette tenner har blitt en realitet takket være moderne tannreguleriner. En av de mest innovative alternativene som gir pasienter muligheten til å oppnå et rettere smil uten å gå på kompromiss med estetikken, er ClearCorrect - usynlig tannregulering. Her vil vi utforske hvordan ClearCorrect fungerer og hvordan det kan gi deg et fantastisk smil med denne behandlingen som vi i All About Smiles kan hjelpe deg å finne i Otta.
17.08.2023

Bruk av retainer etter usynlig tannregulering | Hvorfor er det viktig?

Usynlig tannregulering har revolusjonert måten vi retter opp tannfeil på, og har gjort det mulig for pasienter å oppnå et rettere smil uten å måtte ty til tradisjonelle metallbraketter. Etter en vellykket periode med usynlig tannregulering er det imidlertid viktig å forstå at reisen til et nytt smil ikke er fullført. Bruken av en retainer etter behandlingen er like avgjørende som selve reguleringen. I denne artikkelen vil vi se på hvorfor det er så viktig å bruke retainer etter å ha gjennomgått en periode med usynlig tannregulering.
06.07.2023

Gjennomsiktig tannregulering i Ålesund | Finn din løsning hos oss

Skjeve tenner eller tannfeil kan påvirke både utseendet ditt og din generelle munnhelse. Hos All About Smiles kan vi hjelpe deg som bor i Ålesund med en moderne og diskret løsning for å justere tennene dine – gjennomsiktig tannregulering
06.07.2023

Få bukt med skjeve tenner | Hvorfor ClearCorrect er løsningen for deg

Usynlig tannregulering, som for eksempel ClearCorrect, bruker skreddersydde, gjennomsiktige plastskinner (aligners) som er spesialtilpasset tennene dine. Disse aligners er nesten usynlige når de er på plass, og gradvis justeres tennene til ønsket posisjon. Dette gjør usynlig tannregulering til et diskret, behagelig og effektivt alternativ til tradisjonell tannregulering.
22.06.2023

Fra skjeve til perfekte tenner | Din guide til usynlig tannregulering i Stjørdal

Usynlig tannregulering, som for eksempel ClearCorrect, bruker skreddersydde, gjennomsiktige plastskinner (aligners) som er spesialtilpasset tennene dine. Disse aligners er nesten usynlige når de er på plass, og gradvis justeres tennene til ønsket posisjon. Dette gjør usynlig tannregulering til et diskret, behagelig og effektivt alternativ til tradisjonell tannregulering.
16.06.2023

Invester i smilet ditt | Hvilken tannregulering bør du velge?

Et strålende smil er godt å ha. Hvis du er misfornøyd med smilet ditt på grunn av skjeve tenner eller har problemer med bittet, kan tannregulering være løsningen du leter etter. Men hvilken type tannregulering bør du velge? Vi er her for å hjelpe deg med å ta den riktige avgjørelsen og investere i smilet ditt.
10.05.2023

Oppnå det perfekte smilet med gjennomsiktig tannregulering i Bodø

Tradisjonelle tannreguleringsbehandlinger har ofte vært forbundet med metallbøyler og synlige skinner. Selv om de er effektive, kan de være ubehagelige og mange ønsker seg et mer diskret alternativ. Derfor har vi hos AllAboutSmiles spesialisert oss på gjennomsiktige tannreguleringer, som en moderne og mindre inngripende behandlingsmetode.
04.05.2023

Voksen og vurderer tannregulering? Prøv en usynlig tannregulering!

Mange voksne unngår å få tannregulering på grunn av bekymringer knyttet til utseende og komfort. Dette er hvor usynlig tannregulering virkelig skiller seg ut som et ideelt alternativ.
20.04.2023

Tannregulering Tromsø – Komfortabel regulering av tenner

En usynlig tannregulering gjør det mulig å korrigere tannstillingen ved bruk av en tynn plastskinne. Denne plastskinnen kan tas av når du spiser, drikker eller pusser tennene. Dette er en komfortabel regulering av tannstillingen, som gir gode resultater innen kort tid.
04.04.2023

Unik tannkorrigering ved bruk av gjennomsiktig tannregulering

Stadig flere velger å investere i en gjennomsiktig tannregulering som voksen. Dette er en effektiv tannkorrigering som raskt gir gode resultater. Ved bruk av en usynlig plastskinne i opptil 22 timer i døgnet, oppnår du et penere smil.
16.03.2023

Kongsberg tannregulering – Vakkert smil med innovativ teknologi

Mange ønsker å korrigere tannstillingen som voksen. Hos All About Smiles kan du få et penere smil ved bruk av en usynlig tannregulering. Det eneste du trenger å gjøre for å komme i gang med behandlingen, er å besøke din lokale tannlege i Kongsberg.
08.03.2023

Lav pris for tannregulering – Følg din personlige behandlingsplan

Hos All About Smiles lager vi en behandlingsplan for deg som ønsker en usynlig tannregulering. Det eneste du trenger å gjøre er å ta en 3D-skanning hos din lokale tannlege. Deretter tilpasser vi en behandlingsplan, som omfatter både prisen for tannreguleringen og tidsrammen.
17.02.2023

Tannregulering Stavanger – Sunnere smil med usynlig tannregulering

Det er mange grunner til å korrigere tannstillingen i voksen alder. Et pent smil er gjerne en av de viktigste grunnene til at tannregulering fremdeles er populært. Bruk av en usynlig tannregulering fra All About Smiles korrigerer effektivt tannstillingen i hverdagen.
14.02.2023

Tannregulering voksen – usynlig korrigering av tannstillingen

En usynlig tannregulering passer perfekt til voksne som ønsker å korrigere tannstillingen. Hos All About Smiles får du raskt tilgang til en slik tannregulering. Det eneste du trenger å gjøre er å ta en 3D-skanning hos din lokale tannlege.
07.02.2023

Et vakkert smil styrker selvfølelsen, det sosiale liv og helsen.

"Smil til verden og verden smiler tilbake", sier et gammelt ordtak, og flere studier viser at det stemmer.  Personer som smiler har ulike fordeler på flere områder. Disse inkluderer sosiale sirkler, humør, helse, selvtillit og selvfølelse.
10.01.2023

Tannregulering Trondheim – Effektiv korrigering av smilet

Stadig flere velger å korrigere smilet sitt som voksen. For at korrigeringen av tannstillingen skal foregå så skånsomt som mulig, har vi utviklet en usynlig tannregulering. Før vi kan tilpasse tannreguleringen må du ta en 3D-skanning hos din lokale tannlege i Trondheim.
03.01.2023

Usynlig regulering på tennene gir et vakkert smil

I den senere tid har det blitt stadig mer vanlig å bruke gjennomsiktig tannregulering. Denne tannreguleringen består av en tynn plastskinne som kan tas ut når du drikker, spiser eller pusser tennene. Mange velger å bruke tannregulering i voksen alder. Det er derfor en fordel å få tilgang til en tannregulering som ikke synes i hverdagen. Denne løsningen passer perfekt til deg som ønsker å regulere tannstillingen i en hektisk hverdag.
19.12.2022

Tannregulering Bergen – Usynlig tannregulering som voksen

Når du skal ha tannregulering som voksen er det en fordel at denne er usynlig. Hos All About Smiles får du hjelp til å tilpasse en behandlingsplan, som inkluderer bruk av usynlig tannregulering. Dette er hovedsakelig en plastskinne, som du kan ta ut og inn av munnen.
12.12.2022

Praktisk med usynlig tannregulering i hverdagen

I dag er det stadig mer vanlig å korrigere tennene i voksen alder. Mange velger derfor å bruke en usynlig tannregulering til dette formålet. En usynlig tannregulering er plastskinner som kan tas av og på når du selv ønsker.
10.11.2022

Usynlig tannregulering Oslo – Din tannlege i hovedstaden

En usynlig tannregulering gjør det mulig å korrigere tannstillingen ved bruk av en tynn plastskinne. Denne plastskinnen kan tas av når du spiser, drikker eller pusser tennene. Dette er en komfortabel regulering av tannstillingen, som gir gode resultater innen kort tid.
05.11.2022

Tannregulering gir pen tannstilling som varer

En usynlig tannregulering gjør det enklere å korrigere tannstillingen som voksen. Du kan enkelt ta den ut og inn som du ønsker. Dette er en fordel når du skal pusse tenner eller spise måltider.
17.01.2022

Hva er Underbitt? Årsaker, Helsemessige Bekymringer og Behandlingsalternativer

Det er anslått at mellom 5-10 % av mennesker har underbitt. Tilstanden er knapt merkbar i mange tilfeller, da undertennene kanskje bare hviler litt foran de øvre tennene. I mer alvorlige tilfeller er tilstanden veldig merkbar, og kan føre til en hel rekke helsekomplikasjoner hvis det ikke behandles.
12.01.2022

Forskjellige Typer av Feiljustering av Tenner (og Hvordan Fikse Dem)

Feiljustering av tenner kommer i mange forskjellige former og påvirker så mye som 75 % av verdens befolkning. Og selv om skjeve tenner og overbitt kan føre til at folk føler seg usikre på utseendet sitt, kan de også gi mange helseproblemer.
14.01.2022

Hva er åpent bitt? Årsaker, helsebekymringer og behandlingsmuligheter

Basert på flere land finnes det mellom 1,5 % og 11 % av befolkningen som har åpent bitt, noe som gjør det til en relativt vanlig form for malokklusjon. Når en person har et åpent bitt, vil det si at over- og undertennene berører ikke hverandre når munnen er lukket – bittet forblir "åpent" enten bak eller foran.
10.01.2022

Hva er selvligerende tannregulering? Pris, fordeler og ulemper

Med så mange forskjellige typer av tannreguleringer som er på markedet idag, kan det bli vanskelig å vite hvilken som passer best for deg. Selvligerende tannregulering er et populært alternativ for mennesker som ønsker å rette opp tennene sine, da de har en mer avansert form enn tradisjonell tannregulering.
23.12.2021

Hva er keramisk tannregulering? Priser, fordeler og ulemper

I disse dager finnes det mange alternativer til tradisjonell tannregulering, og keramisk tannregulering er bare ett av dem. Mest kjent for sitt klare eller tannfargede utseende, er dette et diskre attraktivt alternativ for de som ønsker å rette opp tennene uten omfanget av konvensjonell tannregulering.
16.12.2021

4 alternativer til tradisjonell tannregulering: hva du bør vite

Tradisjonell tannregulering har fått det ugunstige kallenavnet "togspor" på grunn av dens klumpete og metalliske utseende. Og selv om den har i over 100 år vært en effektiv form for kjeveortopedisk behandling, har pasientene i dag flere alternativer å velge imellom.
16.12.2021

​​Hva er innvendig tannregulering? Pris, fordeler og ulemper

Tannregulering er ofte den kjeveortopediske behandlingen for de som ønsker å få tennene rettet. Men med så mange forskjellige typer reguleringer å velge mellom, kan det være vanskelig å vite hvilken som er best for deg.
16.12.2021

Hva er tannregulering?

Tannregulering er en kjeveortopedisk behandling som løser problemer med dine tenner, for eksempel tett plasserte tenner, skjeve tenner eller mellomrom mellom tennene. De fungerer ved at tennene opplever et forsiktig trykk, noe som fører til at tennene, beinet og musklene i munnen beveger seg inn i en ny posisjon over tid.
07.12.2021

Hvordan fungerer ClearCorrect? Og hvorfor valgte vi det?

ClearCorrect er en av de mest populære formene for gjennomsiktig tannregulering, etter å ha hjulpet hundretusener av pasienter med å oppnå rettere tenner siden 2006. Å være både praktisk talt usynlig og komfortabel sammenlignet med tradisjonelle metallreguleringer, er det en av de mest effektive, tilgjengelige og diskrete formene for kjeveortopedisk behandling. 
22.11.2021

Leter du etter et alternativ til Invisalign? Vi har deg dekket.

Hvis du har sett på alternativer for tannretting, har du sannsynligvis hørt om Invisalign. Behandlingen er et populært valg for de som søker kjeveortopedisk behandling. Selv om Invisalign er et anerkjent navn, er det en rekke alternativer som du kanskje vil vurdere.
10.11.2021

Gjennomsiktig tannregulering for voksne: Fordeler og ulemper når du er 30+

Selv om vi har en tendens til å assosiere regulering med barndommen og tenårene, er de også veldig populære blant voksne. Deres effektivitet og kortere kjeveortopediske behandlingsvarighet er blant hovedårsakene til at voksne pasienter velger usynlige tannregulering.
08.11.2021

Hvordan burde jeg rengjøre min gjennomsiktige tannregulering? 4 enkle måter

Rengjøring av din gjennomsiktige regulering er viktig for å opprettholde god munnhygiene. Les denne artikkelen for å finne 4 enkle måter å rengjøre dine skinner. 
02.11.2021

4 grunner til at tannretting kanskje ikke er bra for deg

Gjennomsiktig tannregulering har hatt en dramatisk økning i popularitet de siste årene, og det er ikke vanskelig å se hvorfor. De er praktisk talt usynlige for det blotte øye, avtakbare og enklere å rengjøre enn tradisjonelle tannreguleringer. Men de passer ikke for alle. Så hvordan vet du om gjennomsiktig tannregulering er riktige (eller gale) for deg?
29.10.2021

Topp 6 fordeler med usynlige tannskinner vs tradisjonelle tannreguleringer

Usynlige tannskinner har hatt en enorm økning i popularitet de siste årene, det er ikke rart for de har nemlig en rekke fordeler sammenlignet med tradisjonelle tannreguleringer. Men hva er egentlig disse fordelene? Og er en usynlig tannskinne mer effektiv enn en tradisjonell regulering?
27.10.2021

Hvor mye koster en gjennomsiktig tannregulering? Er det verdt det?

På jakten etter de perfekte rette tennene kan det være at du må veie opp fordeler og ulemper med usynlige tannskinner og tradisjonelle tannreguleringer. Men hva er de viktigeste forskjellene mellom dem? Hvor mye koster en usynlig tannskinne, og er behandlingen verdt det?
06.10.2021

Hvordan rette dine fortenner

Skjeve fortenner kan være en massiv selvtilittsknekk, men de kan også være dårlig for din helse, og føre til komplikasjoner som tannråte og tannkjøttsykdom. 
06.10.2021

Slik bestiller du retainers

Tannreguleringen din er av, og smilet ditt er rettere, men det betyr ikke at din kjeveortopediske behandling er over!
Er All About Smiles for deg?
Få en gratis mulighetsstudie ved å bestille time her
Passer det for meg?

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram