Hvordan fungerer tannregulering med All About Smiles

Å få en kjeveortopedisk behandling for første gang kan føles skremmende, men det trenger det ikke gjøre. Våre enkle 3-trinns prosesser vil lede deg gjennom hele behandlingsforløpet. Fra første konsultasjon, og hele veien til den endelige kontrollen. 

Det er lett å få rettet opp tenner

3D-skanning av tennene dine

Etter at du har bestilt en time gjennom nettsiden vår, vil du motta en telefonsamtale fra en av våre Smile-konsulenter, som vil booke deg til en 3D-skanning til den klinikken du ønsker.

I løpet av denne konsultasjonen vil tannlegen eller kjeveortopeden din utføre en 3D-skanning av tennene dine ved hjelp av den nyeste digitale teknologien. Det er en helt smertefri opplevelse, som sikrer at vi har informasjonen vi trenger for å lage dine tilpassede gjennomsiktig tannregulering.

Behandlingsplan

Etter 3D-skanningen vil våre ekspert tannleger lage en tilpasset kjeveortopedisk behandlingsplan for deg. Du vil motta et tilbud for den totale kostnaden for planen din, og motta en estimert tidsramme for når behandlingen kan avsluttes.

I løpet av denne konsultasjonen vil tannlegen din også gi deg råd om finansierings- og betalingsalternativer, og dele nyttige tips og informasjon om hvordan du bruker og tar vare på din usynlig tannregulering.

Dine usynlig tannregulering

Du henter dine Clear aligners hos den utvalgte tannlegen og begynner å bruke dem med en gang! Skinnene skal brukes 22 timer i døgnet, 7 dager i uken, kan bare fjernes når du børster tennene, bruker tanntråd og inntar mat og andre væsker enn vann. Du kan også fjerne skinnene for å rengjøre dem.

Vi vil være med deg for å gi støtte deg gjennom hele reisen din, og har du spørsmål om behandlingen kan du kontakte oss. Etter den siste kontrollen din vil du sitte igjen med vakre rette tenner som du vil elske å smile med. Det er virkelig så enkelt!

Klar til å få et bedre smil og en lysere fremtid?

Nå du vet hvordan det fungerer, da er det på tide å bestille en konsultasjon hos en All About Smiles-tannlege!
Bare klikk på knappen nedenfor for å komme i gang.
Jeg er klar!

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram