Teknologien bak
All About Smiles

Oppdag teknologien som gjør våre usynlige reguleringer unike
ClearCorrect_Logo

ClearCorrect – usynlig tannreguleringsteknologi

ClearCorrect’s usynlig tannregulering er vårt valg av tannreguleringsbehandling når det kommer til retting av tenner. Grunnlagt av et team med leger i 2006, har ClearCorrect et nettverk med over 12,000 tannleger og kjeveortopeder som utfører behandlinger i over 35 land. 

ClearCorrect har utviklet noe av det mest sofistikerte tannteknologien, som tilbyr  usynlige tannregulering som er svært diskré, komfortable, og robuste.

Over 400,000 mennesker har fått tannreguleringsbehandling med ClearCorrect, og den enorme mengden med fornøyde pasienter snakker for seg selv.

Hva gjør ClearCorrect’s
usynlig tannregulering så spesiell? 

Overlegen pprekkmotstand

Laget av sofistikerte, 3-lags struktur, har de usynlig reguleringene et tøft ytre skall som reduserer slitasje og er i stand til å gi jevn beskyttelse for effektive resultater.

ClearQuartz™- teknologi

Laget av patenterte ClearQuartz Teknologi™, kan ClearCorrect’s tysk konstruerte reguleringer skryte av optimal klarhet, noe som gjør dem til en av de mest diskré tannreguleringene på markedet. 

Enestående komfort 

Ved hjelp av et elastisk midtre lag, har ClearCorrect´s usynlig regulering fantastisk tilpasning til tenner og stor fleksibilitet, noe som gjør den bemerkelsesverdig behagelige å ha på. 

Innovasjon, gjort usynlig

Takket være vår patenterte ClearQuartz teknologi som er brukt i ClearCorrect’s usynlig tannregulering, kan du bare se materialet når du holder det i hånden.  Reguleringen er så godt som usynlig når den er plassert på tennene, så pasienter kan nyte fordelene av tannreguleringsbehandlingen uten at det går på bekosting av deres utseende. 

Tredje generasjons teknologi 

Siden 2006, har ClearCorrect utviklet seg og raffinert sin usynlig tannregulering til den imponerende standarden den er i dag. Med eksepsjonell komfort, klarhet og holdbarhet, er deres tredje generasjons, state-of-the-art usynlig regulering en av de beste på markedet. 

Minimal misfarging

Den lave porøsiteten til det ytterste laget av reguleringen, minimerer sjansen for at mat og drikke misfarger reguleringen. 

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram