Ansvarsfraskrivelse

Ved å bruke dette nettstedet godtar du denne ansvarsfraskrivelsen og godtar å overholde gjeldende vilkår og betingelser.

1. Nøyaktighet i innholdet

Vi streber etter å gi nøyaktig og oppdatert informasjon om tannreguleringsprodukter som presenteres på dette nettstedet. Vi kan imidlertid ikke garantere at all informasjon alltid er korrekt, fullstendig eller oppdatert. Brukeren har ansvaret for å verifisere informasjonen ved å kontakte de respektive produsentene or tannleger før beslutninger tas basert på informasjonen fra dette nettstedet.

2. Tredjepartsprodukter og -tjenester

Dette nettstedet fungerer som en formidler av tannreguleringsprodukter for tannleger og er ikke ansvarlig for produktets kvalitet, effektivitet, garanti eller sikkerhet. Vi er heller ikke ansvarlige for tredjeparts tjenester, deres priser eller deres tilgjengelighet. Brukere bør nøye gjennomgå produsenters og tannlegers vilkår og betingelser før de bestemmer seg for å kjøpe et produkt eller en tjeneste.

3. Medisinsk rådgivning

Informasjonen på dette nettstedet er utelukkende ment for informasjonsformål og utgjør ikke profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Søk alltid råd fra en kvalifisert helsepersonell angående eventuelle spørsmål du måtte ha om en medisinsk tilstand eller behandling. Bruk av dette nettstedet og informasjonen som finnes her skjer på egen risiko.

4. Ansvarsbegrensning

Vi fraskriver oss ethvert ansvar for tap, skade eller ansvar som oppstår som følge av bruken av dette nettstedet eller informasjonen som finnes her, enten det er direkte, indirekte, tilfeldig, følgeskade eller på annen måte.

5. Bestilling

Vær oppmerksom på at enhver bestilling som gjøres via denne siden, kun vil bli ansett som gyldig når den er bekreftet av en Smile-konsulent fra All About Smiles eller fra klinikken. Bekreftelsen på reservasjonen vil bli sendt til e-post eller telefonnummer oppgitt av pasienten, avhengig av kommunikasjonsformen valgt av All About Smiles.

6. Endringer

Vi forbeholder oss retten til å endre, suspendere eller avbryte ethvert aspekt av nettstedet når som helst uten forvarsel. Vi forbeholder oss også retten til å nekte eller kansellere enhver bestilling etter eget skjønn, inkludert men ikke begrenset til tilfeller der det er unøyaktigheter eller feil i informasjonen som er gitt, eller i tilfelle tekniske problemer.

Ved å fortsette å bruke dette nettstedet aksepterer du vilkårene og betingelsene som er beskrevet i denne ansvarsfraskrivelsen. Hvis du ikke aksepterer disse vilkårene, vennligst ikke bruk dette nettstedet.


Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram