Møt tannlegene, våre lokale eksperter

Vårt nettverk av lokale tannleger og reguleringstannleger er blant de beste i bransjen. De er alle nøye vurdert, og har høy kundetilfredshet. 

Møt noen av tannlegene våre nedenfor. 

Våre tannleger har solid erfaring med usynlig tannregulering

Når du velger en tannlege eller reguleringstannlege gjennom All About Smiles, er du garantert kvalitet og åpenhet. Våre tanneksperter er nøye utvalgt etter deres dokumenterende evner til å utføre tannregulering med usynlig bøyle. 

Pasientpleie med garanti for smil

Vi tror på at en god tanregulering gir alt for å oppnå rette tenner. Våre eksperter er dedikerte til å få deg til å føle deg trygg, komfortabel og ha kontroll på hvert trinn av behandlingen. Fra den første dagen med konsultasjon, hele veien til det siste settet med aligner og utover, vil pasientbehandlingen vår garantert gi deg et smil.

Hils på tannlegene våre

Finn André Hammer

Colosseum Tannlege i Fredrikstad

Merete Brathetland

Hinna Tannlegesenter i Stavanger

Randi Barth

Tannlegegården Barth i Bodø

Olivera Maksimovic

Olivera Tannlegene i Lillehammer

Per-Christian Otterstad

Tannlegene Otterstad i Porsgrunn

Andrea Bazzucchi

Sorrisi i Kleppe

Jara Trigueros

Dental Norge i Grimstad og Kristiansand

Einar Hals

Halsklinikken i Elnesvågen

Hvorfor velge en All About Smiles - tannlege?

Valget ditt

Valg av leverandør innen kjeveortopedisk behandling er en stor avgjørelse, det er derfor vi forplikter oss til å tilby deg en rekke godkjente tannleger som du kan stole på. Nettverket vårt har et veldig bra utvalg av tannklinikker å velge imellom, så du kan være trygg på at du vil velge en tannlege som passer perfekt til dine behov.
Bestill time

Nyeste tannteknikk

ClearCorrect har kontinuerlig foredlet sin tannteknologien sin siden 2006, og leverer noen av de beste  de beste tann aligner på markedet i dag. Nettverket vårt med  ClearCorrect-registererte tannleger  som er oppe og går med det siste innen tannteknologi, vil gi deg det mest effektive og innovative innen kjeveortopedisk behandling.
Teknologien vår

Ønsker du å finne en tannlege? 

Vi har gjort det lett å finne en tannlege. 
Du bare fyller ut kontaktfeltet og så vil en av våre eksperter kontakte deg og gi deg en liste over tannleger og reguleringstannleger i nærheten av deg. 
Bestill time

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram