Smil mer med
All About Smiles

I All About Smiles, er vi lidenskapelige opptatt av å hjelpe deg med å få rette tenner for et sunnere og lykkeligere liv.

Profesjonelt tannlegenettverk med dine behov i fokus

Vårt nettverk med førsteklasses eksperter, kan tilby eksepsjonelle tannreguleringer for voksne og barn. Om du trenger en tannregulering, eller bare konsultasjon hos en lokal tannlege eller kjeveortoped, så kan vi hjelpe deg!

Fra å finne en tannlege til å ferdigstille din tannregulering, vil vi hjelpe deg å oppnå et rett smil, mens du kan ta det 100% rolig på veien til det perfekte resultat.

Vår teknologi
tandlæge

Ekspert tannlege i nærheten av deg

All About Smiles ble til ut i fra én enkel idé:
"Å hjelpe folk med tilgang til de beste lokale tannlegene og kjeveortopedene med enkelhet. Vår unike plattform gir pasientene muligheten til å velge tannregulering og tannklinikk som passer dem best."
Nå trenger du ikke lengre å ta til takke med den første tannklinikken du finner – få fordelene ved å velge selv samt. eksepsjonelle tannleger, tilbudt ved tannklinikker med høy kvalitet.
Et rett smil er bare et klikk unna.
Finn en tannlege

Din Tannlege, Ditt valg  

Vi tilbyr tannbehandlinger som det er verdt å smile av. Her er noen grunner til at vi burde være ditt førstevalg når du skal skaffe usynlig tannregulering.
01

Lokal ekspert tannlege

Tannlegene og tannklinikkene du finner på All About Smiles, tilbyr eksepsjonell behandling og er høyt kvalifisert for å få være en del av vårt nettverk. Dette gjør at vi bare tilbyr deg de aller beste tannklinikkene, som du kan stole på. 
02

Tannpleie innovasjon

Vi utvikler og administrerer vår behandling med tannregulering ved bruk av den mest innovative tannteknologien. Vår state-of-the-art usynlig tannregulering hjelper deg med å få et vakkert,  rett smil, uten alt det ubehagelige som kommer med tradisjonell metallregulering. 
03

Hold deg oppdatert

Tannregulering kan føles overvelmende, men det trenger ikke å være det. Før din behandling, forklarer vi deg alt du trenger å vite og svarer på alle spørsmålene dine, og deretter gir vi deg  et resultat som varer livet ut.
04

Premium care

Den beste tannreguleringsbehandlingen handler ikke bare om å gi deg et  rett smil – den handler også om å gi deg god service. Vi støtter hver eneste pasient gjennom deres reise mot et vakkert smil, så de føler seg trygge, komfortable og i kontoll.

Kontakt oss

Du har funnet ut alt  om oss, nå er det på tide at du forteller om deg selv! Kom i kontakt med oss med kontaktskjema nedenfor for å begynne din tannbehandling eller tannregulering. 

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram