20.04.2023

Tannregulering Tromsø – Komfortabel regulering av tenner

Tannregulering Tromsø

En usynlig tannregulering gjør det mulig å korrigere tannstillingen ved bruk av en tynn plastskinne. Denne plastskinnen kan tas av når du spiser, drikker eller pusser tennene. Dette er en komfortabel regulering av tannstillingen, som gir gode resultater innen kort tid.

Før tannbehandlingen kan begynne må du ta en 3D-skanning hos din lokale tannlege i Tromsø. Deretter tilpasser vi plastskinnen slik at den passer perfekt for deg. Etter at du har mottatt din personlige tannregulering må du bruke den i minst 22 timer i døgnet.

Tannregulering voksne Tromsø – ClearQuartz-teknologien

For at All About Smiles skal kunne tilby den beste tannbehandlingen, samarbeider vi med ClearCorrect. Den usynlige tannreguleringen fra ClearCorrect er produsert ved bruk av den tyske ClearQuartz-teknologien.

Denne tannreguleringsteknologien ble brukt for første gang i 2006. Siden den gang har over 12 000 kjeveortopeder og tannleger tatt den i bruk på verdensbasis. Den største fordelen med denne reguleringen er at den nesten er helt usynlig mens den er i bruk.

Komfortabel regulering av tenner

Komfortabel tannregulering i en hektisk hverdag

Hvis du er på jakt etter en komfortabel tannregulering er plastskinnen fra ClearCorrect et godt alternativ. Denne tannreguleringen er enkel å ta av og på tennene. En ClearQuartz-teknologi bidrar til at plastskinnen nesten ikke er synlig på tennene.

Ettersom tannreguleringen ikke er synlig passer den perfekt til voksne som ikke ønsker å bruke den klassiske metallreguleringen. Den usynlige plastskinnen består av 3 lag, der det ytterste laget er produsert for å tåle mye slitasje.

  • Ta en 3D-skanning hos din lokale tannlege
  • Et produkt fra ClearCorrect siden 2006
  • Utviklet ved bruk av ClearQuartz-teknologien

Mange velger å korrigere tannstillingen for å bli kvitt problemer med bittet. Både underbitt, overbitt og kryssbitt kan føre til problemer over tid. Bittfeil over lengre perioder kan føre til økt slitasje på tennene.

En usynlig tannregulering må brukes i minst 22 timer i døgnet. Plastskinnen kan tas av når du skal spise, drikke eller pusse tennene. Den passer perfekt for voksne som ikke ønsker å bruke en synlig tannregulering i hverdagen.

Total kostnad på din tannregulering

Den usynlige tannreguleringen blir tilpasset tannstillingen din. Det er derfor nødvendig å ta en 3D-skanning hos din lokale tannlege før behandlingen kan begynne. Deretter vil du motta en personlig behandlingsplan, som inneholder en oversikt over både tidsramme og kostnad.

Den totale kostnaden på tannreguleringen kommer an på om du skal behandle én eller to kjever. Hvis du skal behandle én kjeve kan kostnaden bli på 25 000 kr og oppover. Kostnaden på en behandling av to kjever kan bli på rundt 35 000 kr eller mer.

Hvor kan jeg få en usynlig tannregulering?

Før du kan begynne med tannbehandlingen må du ta en 3D-skanning hos din lokale tannlege i Tromsø. Deretter vil All About Smiles tilpasse en personlig behandlingsplan til deg. Når du har bekreftet denne behandlingsplanen vil du få tilsendt din første plastskinne.

Hvor mye koster en behandling med usynlig tannregulering?

Den totale kostnaden på tannreguleringen bestemmes ut fra om du skal behandle én eller to kjever. Behandling av én kjeve koster rundt 25 000 kr og oppover. Hvis du velger å behandle to kjever vil kostnaden bli på rundt 35 000 kr eller mer.

Må jeg bruke den usynlige tannreguleringen hele tiden?

Den tynne plastskinnen kan tas ut når du skal drikke, spise og pusse tennene. Plastskinnen må brukes i minst 22 timer i døgnet. Du må derfor ikke bruke den usynlige tannreguleringen hele tiden.

Er All About Smiles for deg?
Få en gratis mulighetsstudie ved å bestille time her
Passer det for meg?

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram