04.04.2023

Unik tannkorrigering ved bruk av gjennomsiktig tannregulering

Stadig flere velger å investere i en gjennomsiktig tannregulering som voksen. Dette er en effektiv tannkorrigering som raskt gir gode resultater. Ved bruk av en usynlig plastskinne i opptil 22 timer i døgnet, oppnår du et penere smil.

En gjennomsiktig tannregulering korrigerer tannstillingen på en skånsom måte. Du kan korrigere trang tannstilling, store mellomrom, dype bitt, kryssbitt og underbitt. Før du kan begynne tannbehandlingen må du ta en 3D-skanning hos din lokale tannlege.

En komfortabel tannregulering for voksne

Når voksne ønsker å korrigere tannstillingen er det en fordel at den ikke er synlig. Spesielt i jobbsammenheng er det fint om tannreguleringen ikke vises. En usynlig tannregulering fra ClearCorrect er designet som en gjennomsiktig plastskinne.

Denne plastskinnen kan tas ut av munnen når du spiser, drikker eller pusser tennene. Den sitter godt på tennene og er tynn nok til at den ikke er synlig for andre. Dette er derfor et godt alternativ for deg som ønsker å korrigere tannstillingen i voksen alder.

Flere fordeler med en gjennomsiktig tannregulering

Før du kan begynne med en usynlig tannregulering må du ta en 3D-skanning hos din lokale tannlege. Det vil bli utarbeidet en personlig behandlingsplan, som er tilpasset korrigering av din tannstilling. Deretter kan du benytte deg av en tilrettelagt tannbehandling, som korrigerer dine tenner slik du ønsker.

Du kan begynne med å bruke tannreguleringen med en gang etter at du har mottatt den. I løpet av behandlingsperioden må du benytte den i minimum 22 timer i døgnet. Den usynlige plastskinnen kan tas ut når du skal pusse tennene, spise eller drikke.

  • Kan tas ut ved behov
  • Komfortabel i bruk
  • Korrigerer tannstillingen

En gjennomsiktig tannregulering korrigerer tannstillingen raskt og effektivt. Den stiller derfor sterkt i forhold til den tradisjonelle tannreguleringen. Tannbehandlingen blir tilpasset for å passe perfekt til dine tenner.

Den usynlige tannreguleringen kan brukes i en hektisk hverdag, uten at den synes. Den passer derfor til aktive mennesker som har behov for korrigering av tannstillingen. Stadig flere ønsker behandlingen for å oppnå et penere smil.

Effektiv regulering av tannstillingen

Bruk av en gjennomsiktig plastskinne gjør det mulig å korrigere tannstillingen både raskt og effektivt. Den tynne plastskinnen leveres i et design som er perfekt tilpasset dine tenner. Den føles derfor komfortabel når den er plassert på tennene.

Hos All About Smiles får du tilgang til en tannbehandling som effektivt korrigerer både bitt og tannstilling. Den korrigerer blant annet underbitt, overbitt og mellomrom mellom tennene. En av fordelene med denne tannbehandlingen, er at du kan se synlige resultater etter kort tid.

Hva er en gjennomsiktig tannregulering?

En gjennomsiktig tannregulering er utformet som en tynn plastskinne, som kan tas ut av munnen ved behov. Den er ikke lett å se når den er i bruk, men er like effektiv som den klassiske tannreguleringen.

Hva må du gjøre før du kan starte med tannbehandlingen?

Før du kan starte med tannbehandlingen må du ta en 3D-skanning av tennene, som kan utføres av din lokale tannlege. Deretter vil All About Smiles tilpasse en personlig behandlingsplan til deg. Du kan begynne å bruke plastskinnen med en gang du har fått den.

Hvorfor bør du velge en gjennomsiktig tannregulering?

Det er flere fordeler med en gjennomsiktig tannregulering. Du kan ta den ut når du spiser, drikker eller pusser tennene. Den gjennomsiktige tannreguleringen er ikke lett å se når du har den plassert på tennene.

Er All About Smiles for deg?
Få en gratis mulighetsstudie ved å bestille time her
Passer det for meg?

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram