16.03.2023

Kongsberg tannregulering – Vakkert smil med innovativ teknologi

Kongsberg tannregulering

Mange ønsker å korrigere tannstillingen som voksen. Hos All About Smiles kan du få et penere smil ved bruk av en usynlig tannregulering. Det eneste du trenger å gjøre for å komme i gang med behandlingen, er å besøke din lokale tannlege i Kongsberg.

Din lokale tannlege vil foreta en 3D-skanning av din nåværende tannstilling. Deretter vil du få tilpasset en usynlig plastskinne hos All About Smiles. Denne tynne plastskinnen må brukes i minimum 22 timer i døgnet. En usynlig tannregulering kan tas ut når du pusser tennene, spiser og drikker.

Tannregulering Kongsberg – Usynlig tannregulering fra ClearCorrect

Den innovative teknologien Clear Correct har vært i bruk siden 2006. Siden den gang har den usynlige tannreguleringsteknologien blitt tatt i bruk av over 12 000 kjeveortopeder og tannleger over hele verden.

I dag blir Clear Correct brukt av tannleger i over 35 land. Den populære teknologien har ført til at stadig flere kan vise frem et vakkert smil. Denne tannreguleringen passer perfekt for voksne, som ikke ønsker at tannreguleringen skal vises i hverdagen.

Kongsberg tannregulering

Bruk av usynlig tannregulering har flere fordeler

Stadig flere voksne ønsker å korrigere tannstillingen i dag. Dette har ført til at bruken av usynlig tannregulering har økt i popularitet. En slik tannregulering kan brukes i en hektisk arbeidshverdag, uten at den er synlig for andre.

De tynne plastskinnene fra ClearCorect er produsert med hjelp av den innovative ClearQuarts-teknologien. Den tyske ClearQuarts-teknologien har bidratt til at utallige voksne over hele verden, kan regulere tannstillingen ved bruk av en tynn plastskinne i dag.

  • Ta en 3D-skanning hos din lokale tannlege i Kongsberg
  • Utviklet ved bruk av den tyske ClearQuartz-teknologien
  • En usynlig tannregulering fra ClearCorrect

Når du bruker en usynlig tannregulering kan du smile uten at den er synlig. Du kan derfor fungere normalt i hverdagen, mens tannstillingen gradvis korrigeres. En usynlig plastskinne fra ClearCorrect kan tas ut og inn av munnen ved behov.

All About Smiles tilpasser en personlig behandlingsplan for deg. Etter at du har tatt en 3D-skanning vil du få en oversikt over forventet tidsramme og totale kostnader. Når du har bekreftet ønsket behandlingsplan vil du få tilsendt din personlige plastskinne.

Den totale kostnaden for usynlig tannregulering

Den totale kostnaden for bruk av usynlig tannregulering avgjøres ut fra om du skal behandle én eller to kjever. Etter at du har tatt en 3D-skanning vil All About Smiles tilpasse en personlig behandlingsplan for deg.

Behandlingen for én kjeve vil vanligvis ha en kostnad på 25 000 kr og oppover. Hvis du ønsker å behandle to kjever, bør du regne med en pris som starter på rundt 35 000 kr. Du kan be om en betalingsavtale, om du ikke klarer å betale hele beløpet med en gang.

Hva må jeg gjøre før jeg kan motta min usynlige tannregulering?

Før du kan motta din personlige tannregulering må du ta en 3D-skanning hos din lokale tannlege i Kongsberg. Deretter vil du få tilpasset en personlig behandlingsplan fra All About Smiles.

Hvor mye koster vanligvis en usynlig tannkorrigering?

Denne tannbehandlingen har en kostnad på rundt 25 000 kr og oppover, om du bare behandler én kjeve. Hvis du ønsker å behandle to kjever må du beregne en kostnad på 35 000 kr og oppover.

Hvorfor bør jeg velge en usynlig tannregulering fra ClearCorrect?

En usynlig tannregulering fra ClearCorrect er en praktisk løsning for deg som ikke ønsker at tannreguleringen skal synes i hverdagen. Dette er en usynlig plastskinne som kan tas ut når du spiser, drikker eller pusser tennene.

Er All About Smiles for deg?
Få en gratis mulighetsstudie ved å bestille time her
Passer det for meg?

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram