08.03.2023

Lav pris for tannregulering – Følg din personlige behandlingsplan

Hos All About Smiles lager vi en behandlingsplan for deg som ønsker en usynlig tannregulering. Det eneste du trenger å gjøre er å ta en 3D-skanning hos din lokale tannlege. Deretter tilpasser vi en behandlingsplan, som omfatter både prisen for tannreguleringen og tidsrammen.

En usynlig tannregulering passer perfekt for deg som ønsker å regulere tannstillingen i voksen alder. Tannstillingen reguleres ved bruk av en effektiv og gjennomsiktig plastskinne, som kan tas ut ved behov. Plastkinnenen skiftes ut flere ganger i løpet av behandlingen, etterhvert som den korrigerer smilet ditt.

Tilpasset behandling og pris på tannregulering

pris tannregulering

Vi tilpasser både tidsramme og prisen for tannreguleringen etter at du har tatt en 3D-skanning. Denne 3D-skanningen må tas hos en av våre samarbeidspartnere i nærheten av der du bor. Vi samarbeider med både kjeveortopeder og tannleger over hele landet.

Etter at du har godkjent behandlingsplanen, vil du motta en gjennomsiktig plastskinne. Denne plastskinnen passer perfekt på tennene som skal korrigeres. Tannstillingen korrigeres gradvis mens du bruker plastskinnen. Du vil derfor motta flere plastskinner i løpet av behandlingen.

Usynlig tannregulering fra ClearCorrect

Usynlig tannregulering fra ClearCorrect

Den usynlige tannreguleringen er laget ved bruk av den innovative teknologien ClearCorrect. Denne tannreguleringsteknologien ble utviklet i 2006. Siden den gang har ClearCorrect blitt tatt i bruk i over 35 ulike land på verdensbasis.

Takket være teknologien ClearCorrect er tannreguleringen gjennomsiktig. Du slipper derfor å bruke den klassiske tannreguleringen i metall. I stedet kan du bruke en gjennomsiktig tannregulering som kan tas ut når du har behov for det.

  • 3D-skanning hos vår samarbeidspartner
  • Motta din personlige behandlingsplan
  • Lav pris på din usynlige tannregulering

Dette er derfor en tannregulering som kan brukes av voksne som lever et aktivt liv. Den passer perfekt for deg som ikke ønsker at tannreguleringen skal være synlig. Plastskinnen kan tas ut når du ønsker, så fremt at du bruker den opptil 22 timer i døgnet.

Prisen på tannreguleringen din vil bli tilpasset din personlige behandlingsplan. Hvis du skal behandle én kjeve kan du forvente en pris fra omkring 25 000 kr. En behandling av to kjever koster fra 35 000 kr og oppover. Det er også mulig å betale med månedlige avdrag, om du heller ønsker det. Dette er en rimelig tannregulering, sammenlignet med andre tannbehandlinger som tilbys i dag.

En gjennomsiktig plastskinne i god kvalitet

Den gjennomsiktige plastskinnen er laget av en unik struktur med 3 lag. Det ytterste laget på plastskinnen beskytter tennene mens den er i bruk. Den tyske teknologien ClearQuartz gjør at plastskinnen ikke er synlig på tennene. Du kan derfor bruke den både på jobb og i fritiden.

Hvor mye koster tannbehandlingen?

For behandling av én kjeve koster det vanligvis fra 25 000 kr og oppover. Skal du behandle to kjever, vil din tannregulering pris bli på rundt 35 000 kr eller mer.

Hvorfor bør jeg velge en usynlig tannregulering fra All About Smiles?

Den usynlige tannreguleringen fra All About Smiles passer perfekt for deg som har et aktivt liv. Ettersom tannreguleringen ikke synes når den er på tennene, kan den brukes både på jobb og i fritiden.

Må jeg bruke den tynne plastskinnen hele tiden?

For at behandlingen skal bli optimal, bør du bruke plastskinnen i minimum 22 timer i døgnet.

Er All About Smiles for deg?
Få en gratis mulighetsstudie ved å bestille time her
Passer det for meg?

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram