03.01.2023

Usynlig regulering på tennene gir et vakkert smil

I den senere tid har det blitt stadig mer vanlig å bruke gjennomsiktig tannregulering. Denne tannreguleringen består av en tynn plastskinne som kan tas ut når du drikker, spiser eller pusser tennene.

Mange velger å bruke tannregulering i voksen alder. Det er derfor en fordel å få tilgang til en tannregulering som ikke synes i hverdagen. Denne løsningen passer perfekt til deg som ønsker å regulere tannstillingen i en hektisk hverdag.

Korriger tannstillingen i voksen alder

En av fordelene med å bruke en usynlig tannregulering er at den kan brukes på jobb og i andre sosiale sammenhenger. Mange voksne velger å ikke korrigere tannstillingen fordi tannreguleringen er synlig. En gjennomsiktig tannregulering korrigerer imidlertid tannstillingen raskt og effektivt.

I dag kan du velge blant flere typer tannreguleringer. Tannreguleringen hos All About Smiles er i utgangspunktet en tynn plastskinne, som kan tas ut av munnen ved behov. Denne plastskinnen skal være på tennene i 22 timer av døgnet.

En gjennomsiktig tannregulering for voksne

Den usynlige tannreguleringen fra All About Smiles korrigerer smilet innen kort tid. All About Smiles samarbeider tett med lokale tannleger over hele landet. Før du kan få tilsendt den tynne plastskinnen må du få utført en 3D-skanning hos din lokale tannlege. 

Deretter vil du motta en personlig behandlingsplan, som inneholder informasjon om både tidsramme og totalkostnad. Slik får du raskt en oversikt over hvordan behandlingen vil foregå.

  • Usynlig tannregulering korrigerer smilet
  • Motta en personlig behandlingsplan
  • Skal brukes i 22 timer i døgnet

Den tynne plastskinnen fra All About Smiles er laget i samarbeid med ClearCorrect. Plastskinnen må skiftes ut flere ganger i løpet av behandlingen, for å oppnå en gradvis korrigering av tannstillingen. Den kan derfor tas ut av munnen når du selv ønsker.

En gjennomsiktig tannregulering passer derfor perfekt for deg som ønsker en diskré tannkorrigering. En behandling ved bruk av den tynne plastskinnen tar vanligvis fra 12 til 18 måneder. I løpet av denne behandlingstiden vil du kunne rengjøre plastskinnen og pusse tennene som vanlig.

Få et pent og sunt smil som varer

Hos All About Smiles får du tilgang til en effektiv korrigering av tannstillingen. Den tynne plastskinnen korrigerer tannstillingen slik at bittet blir perfekt. Tannreguleringen korrigerer også tannstillingen slik at du får et pent smil.

Et pent smil vil raskt gi deg bedre selvtillit. Dette er en fordel for voksne som ikke ønsker å bruke en vanlig tannregulering. Du kan bruke tannreguleringen på jobb og i sosiale sammenhenger, uten at den er synlig.

Hvor lenge må jeg bruke tannreguleringen?

Du må bruke tannreguleringen i minimum 22 timer i døgnet. Den kan tas av når du skal pusse tennene, spise eller drikke. Vanlig behandlingstid er fra 13 til 18 måneder.

Hvordan begynner jeg med denne tannbehandlingen?

Før du kan begynne med tannbehandlingen må du ta en 3D-skanning hos din lokale tannlege. Deretter må du bekrefte en behandlingsplan fra All About Smiles, før du kan motta din første plastskinne.

Hvordan fungerer en gjennomsiktig tannregulering?

En gjennomsiktig tannregulering består av en tynn plastskinne, som kan tas ut av munnen ved behov. Plastskinnen tilpasses gradvis tannstillingen i løpet av behandlingen.

Er All About Smiles for deg?
Få en gratis mulighetsstudie ved å bestille time her
Passer det for meg?

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram