10.01.2023

Tannregulering Trondheim – Effektiv korrigering av smilet

Stadig flere velger å korrigere smilet sitt som voksen. For at korrigeringen av tannstillingen skal foregå så skånsomt som mulig, har vi utviklet en usynlig tannregulering. Før vi kan tilpasse tannreguleringen må du ta en 3D-skanning hos din lokale tannlege i Trondheim.

All About Smiles tilpasser deretter tannreguleringen slik at den passer perfekt til dine tenner. Ved bruk av en gjennomsiktig plastskinne vil tennene dine bli korrigert innen en planlagt tidsramme. Du kan bruke tannreguleringen uten at den er synlig for andre.

Tannregulering voksen Trondheim – Teknologien ClearCorrect

Allerede i 2006 ble den usynlige tannreguleringsteknologien ClearCorrect benyttet av tannleger for første gang. I dag brukes teknologien ClearCorrect av opptil 12 000 tannleger og kjeveortopeder, i over 35 ulike land.

Denne tannreguleringsteknologien korrigerer tannstillingen ved bruk av en usynlig tannregulering i tynn plast. En usynlig tannregulering i plast er en god erstatning for den tradisjonelle metallreguleringen. En av grunnene til dette er at den kan tas av når du spiser, drikker eller pusser tennene.

Fordeler ved bruk av usynlig tannkorrigering

smilende venner

Ved bruk av en usynlig tannregulering reguleres tannstillingen på en effektiv måte. Du slipper derfor også å gå med en metallregulering på tennene som voksen. Usynlige plastskinner fra ClearCorrect er produsert ved bruk av den tyske ClearQuartz-teknologien.

Ved bruk av den innovative ClearQuartz-teknologien har det blitt utviklet en tynn og gjennomsiktig plastskinne. Denne plastskinnen kan tas av i løpet av tannbehandlingen. Dette er derfor en fleksibel tannregulering, som gjør det enkelt å regulere tannstillingen som voksen.

  • Utviklet ved bruk av ClearQuartz-teknologi
  • Gjennomsiktige plastskinner fra ClearCorrect
  • 3D-skanning hos lokal tannlege i Trondheim

Før du kan begynne med en usynlig tannregulering må du ta en 3D-skanning hos din lokale tannlege i Trondheim. Deretter vil du motta et tilbud om en personlig behandlingsplan, som også inkluderer en oversikt over totale kostnader og tidsramme.

Etter at du har bekreftet behandlingsplanen vil du motta en usynlig plastskinne fra All About Smiles. Denne plastskinnen skal brukes i minimum 22 timer i døgnet, men kan tas av ved behov. Dette er derfor en fleksibel tannregulering som passer perfekt for voksne.

Hva koster tannbehandlingen?

Før du kan begynne med en usynlig tannregulering fra All About Smiles, må du bekrefte behandlingsplanen. Denne behandlingsplanen omfatter både totale kostnader og forventet tidsramme.

Du kan behandle både én og to kjever ved bruk av en usynlig tannregulering. Kostnaden for behandling av én kjeve starter på rundt 25 000 kr. En behandling av to kjever har en pris på rundt 35 000 kr og oppover.

Hva koster en usynlig tannregulering?

Det koster rundt 25 000 kr og oppover for en usynlig tannregulering på én kjeve. Hvis du ønsker å behandle to kjever må du regne med en total pris på 35 000 kr og oppover.

Hva må jeg gjøre før tannbehandlingen kan starte?

Før tannbehandlingen kan starte må du ta en 3D-skanning hos en lokal tannlege i Trondheim. Deretter vil All About Smiles tilpasse en personlig plastskinne til dine tenner.

Hvilke fordeler er det med en usynlig tannregulering?

En usynlig tannregulering består av en tynn plastskinne som ikke er synlig når den er i bruk. Den passer derfor perfekt for voksne som ikke ønsker at tannreguleringen skal være synlig i hverdagen. En annen fordel er at plastskinnen kan tas av når du spiser, drikker eller skal pusse tennene.

Er All About Smiles for deg?
Få en gratis mulighetsstudie ved å bestille time her
Passer det for meg?

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram