19.12.2022

Tannregulering Bergen – Usynlig tannregulering som voksen

Når du skal ha tannregulering som voksen er det en fordel at denne er usynlig. Hos All About Smiles får du hjelp til å tilpasse en behandlingsplan, som inkluderer bruk av usynlig tannregulering. Dette er hovedsakelig en plastskinne, som du kan ta ut og inn av munnen.

Det eneste du trenger å gjøre før behandling, er å ta en 3D-skanning hos en lokal tannlege i Bergen. Slik sørger du for at du får en perfekt plastskinne, som er tilpasset dine tenner. Du kan korrigere både tannstilling og bitt i begge kjever.

Usynlig tannregulering Bergen – Tannregulering for voksne

Tannregulering Bergen – Usynlig tannregulering som voksen

En av fordelene med en usynlig tannregulering, er at du kan bruke den på jobb og i andre sosiale sammenhenger. Voksne ønsker gjerne et perfekt smil uten bruk av den klassiske tannreguleringen, med klosser og metallstreng.

Vi hos All About Smiles tilbyr derfor en tannregulering som ikke er så synlig i hverdagen. En usynlig tannregulering er et godt alternativ for deg som både ønsker et pent smil og korrigering av bitt.

Den tyske tannteknologien ClearQuartz

ClearQuartz er en tannteknologi som er utviklet for å kunne korrigere tannstillingen, på en effektiv måte. I stedet for å bruke den klassiske tannreguleringen med streng, bruker du en gjennomsiktig plastskinne.

Det eneste du trenger å gjøre for å begynne med usynlig tannregulering er å ta en 3D-skanning. Denne 3D-skanningen kan tas hos din lokale tannlege i Bergen. Deretter vil All About Smiles tilpasse en gjennomsiktig plastskinne, som du kan ta i bruk med en gang.

  • ClearQuartz teknologi
  • 3D-skanning hos din tannlege
  • Praktisk og gjennomsiktig plastskinne

Etter at du har mottatt din gjennomsiktige plastskinne, kan du begynne å bruke den med en gang. Deretter skal den brukes i minst 22 timer i døgnet. Slik sikrer du at tannstillingen er perfekt etter at tannreguleringsbehandlingen er ferdig.

En av fordelene med å bruke en usynlig tannregulering er at den kan tas ut når du skal spise, drikke og pusse tennene. Plastskinnen kan også tas ut når den skal rengjøres. Dette er derfor en perfekt løsning for deg som ønsker å korrigere tannstillingen på en fleksibel måte.

Hva koster en usynlig tannregulering?

Tannregulering Bergen – Usynlig tannregulering som voksen

Pris er en faktor som spiller en viktig rolle for de fleste som ønsker en tannreguleringsbehandling. All About Smiles vil kalkulere en totalpris på din tannbehandlingsplan, etter at du har tatt en 3D-skanning.

Det er vanlig at en behandling med usynlig tannregulering koster rundt 25 000 kr og oppover. Hvis du ønsker en usynlig tannregulering på to kjever kan du forvente en pris som starter på rundt 35 000 kr. Tannbehandlingen vil bli tilpasset dine ønsker og behov.

Hva er en usynlig tannregulering?

En usynlig tannregulering er en gjennomsiktig plastskinne, som kan tas av og på ved behov. Den må brukes i minimum 22 timer hvert døgn, for at behandlingen skal fungere optimalt.

Hvor kan jeg få utført en 3D-skanning?

Du kan få utført en 3D-skanning hos din lokale tannlege i Bergen. Tannlegen må være en samarbeidspartner av All About Smiles.

Hvor mye koster en behandling med usynlig tannregulering?

En behandling med usynlig tannregulering koster vanligvis fra 25 000 kr og oppover. Hvis du skal behandle to kjever, må du regne med en kostnad på rundt 35 000 kr og oppover.

Er All About Smiles for deg?
Få en gratis mulighetsstudie ved å bestille time her
Passer det for meg?

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram