12.12.2022

Praktisk med usynlig tannregulering i hverdagen

I dag er det stadig mer vanlig å korrigere tennene i voksen alder. Mange velger derfor å bruke en usynlig tannregulering til dette formålet. En usynlig tannregulering er plastskinner som kan tas av og på når du selv ønsker.

Du må bruke den usynlige tannreguleringen i minimum 22 timer per døgn. Plastskinnen er enkel å rengjøre og kan tas av når du skal pusse tennene. Det eneste du trenger å gjøre for å få usynlige tannregulering, er å ta en 3d-skanning hos din lokale tannlege.

En komfortabel løsning i en hektisk hverdag

usynlig tannregulering

Når du skal korrigere tannstillingen som voksen er det en fordel at den ikke synes. Spesielt i jobbsammenheng er det en fordel at tannreguleringen ikke er synlig for andre. Plastskinnene passer derfor perfekt til dette formålet.

Du får en komfortabel tannregulering som kan brukes hver dag. Din usynlige tannregulering er enkel å ta av- og på tennene. Dette er en form for tannregulering som både korrigerer smil og bitt, på en effektiv måte.

Få smilet tilbake uten klassisk tannregulering

Det er ikke nødvendig å investere i en klassisk tannregulering for å korrigere tannstillingen. I dag slipper du å ha en synlig streng på tennene. Dette gjør det mulig å bruke tannregulering uten at den synes så mye.

En usynlig tannregulering er enkel å rengjøre. Den kan tas ut når du skal pusse tennene, spise og drikke. Det er ikke nødvendig å ta den ut når du skal drikke vann. Dette er derfor en tannregulering som gjør det enklere å fungere i hverdagen.

  • Plastskinnen er enkel å rengjøre
  • Den kan tas ut og inn ved behov
  • Drikk, spis og puss tennene uten plastskinne

Etter at du har fått din personlige tannregulering, kan du bruke den med en gang. For å oppnå ønsket resultat må plastskinnen brukes minimum 22 timer i døgnet. Det er imidlertid en fordel at du kan ut tannreguleringen når du selv ønsker.

Det kan variere hvor lenge du må bruke plastskinnen for å oppnå ønsket resultat. Dette er en effektiv tannregulering som kan korrigere både tannstilling og bitt. Du er derfor sikret et pent smil og en perfekt tannstilling i ettertid.

Korriger smilet med usynlig tannregulering

usynlig tannregulering

De fleste voksne ønsker å ha et vakkert smil som blir lagt merke til. Det er imidlertid ikke like enkelt å finne en passende løsning, for deg som ikke ønsker en synlig tannregulering. Hos All About Smiles får du raskt tilpasset en tannbehandling, som passer perfekt for dine tenner.

Før du kan begynne med tannreguleringsbehandlingen må du ta en 3d-skanning hos en av våre tannleger. Deretter vil du motta en personlig plastskinne av All About Smiles. Du kan begynne å bruke plastskinnen med en gang du har fått den.

Hvor lenge må jeg bruke min usynlige tannregulering?

Du må bruke plastskinnen minst 22 timer per døgn. Deretter må den brukes i henhold til din personlige behandlingsplan, som du har blitt tildelt av All About Smiles.

Hvorfor er det praktisk med en usynlig tannregulering?

En usynlig tannregulering kan tas ut og inn ved behov. Du kan både spise, drikke og pusse tennene uten at plastskinnen er i munnen.

Kan jeg ta ut den usynlige tannreguleringen?

Den usynlige tannreguleringen kan tas ut ved behov. Den er enkel å ta på plass etter at du har spist eller pusset tennene.

Er All About Smiles for deg?
Få en gratis mulighetsstudie ved å bestille time her
Passer det for meg?

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram