10.11.2022

Usynlig tannregulering Oslo – Din tannlege i hovedstaden

En usynlig tannregulering korrigerer tennene dine, uten bruk av den klassiske tannreguleringen. I stedet benyttes det en gjennomsiktig regulering, som kan tas ut og inn av munnen ved behov. Dette er derfor en komfortabel tannregulering, som passer deg med behov for korrigering av tannstillingen.

All About Smiles jobber aktivt for å tilby deg usynlig tannregulering i Oslo. Det eneste du trenger å gjøre er å be om en 3D-skanning hos en tannlege, i nærheten av deg. Deretter følger du en skreddersydd behandlingsplan, som gradvis korrigerer tannstillingen din.

Hva er Clear Correct?

All About Smiles tilbyr tannbehandlingen ClearCorrect, som er en usynlig tannreguleringsteknologi. Denne tannreguleringsbehandlingen ble allerede tatt i bruk av profesjonelle tannleger i 2006.

Siden den gang har ClearCorrect blitt godt etablert som en tannreguleringsbehandling i mer enn 35 land. Dette tilsier at ClearCorrect består av et nettverk med mer enn 12 000 erfarne kjeveortopeder og tannleger.

Flere fordeler med usynlig tannlegulering

Den tyske tannteknologien ClearQuartz gjør det mulig å bruke en usynlig tannregulering på tennene. Du slipper derfor å bruke den klassiske tannreguleringen, som er synlig når du smiler. Med en usynlig tannregulering fra ClearCorrect slipper du å bruke tannreguleringen, mens du spiser.

Du kan også ta ut tannreguleringen når du skal pusse tennene. Dette er derfor en fleksibel regulering, som er enkelt å bruke i hverdagen. Det eneste du trenger å gjøre er å ta kontakt med en tannlege i Oslo for å få utført en 3D-skanning.

  • Usynlig tannregulering
  • ClearQuartz - teknologi
  • Komfortabel regulering

Etter at tannlegen har foretatt en 3-skanning av tennene dine, vil våre eksperter tilpasse en personlig behandlingsplan. Du vil deretter motta et tilbud som informerer om både tidsramme og totale kostnader.

Du vil også bli informert om hvilke betalingsalternativer som tilbys. Når du har bekreftet avtalen, kan du hente din usynlige tannregulering hos din tannlege i Oslo. Du kan begynne å bruke reguleringen med en gang. Tannreguleringen skal brukes 22 timer i døgnet, helt til behandlingen er ferdig.

Hva koster en usynlig tannregulering?

Dine totale kostnader vil bli kalkulert i henhold til avtalt behandlingsplan. Din tannregulering pris vil variere ut fra om du velger å behandle én eller to kjever. Hvis du ønsker å behandle én kjeve, kan den totale kostnaden komme på 25 000 kr og oppover.

Det er også mulig å betale med månedlige avdrag, om dette passer bedre for deg. Hvis du ønsker å behandle to kjever vil kostnaden komme på 35 000 kr og oppover. Den totale kostnaden på tannbehandlingen kan variere, alt etter hvilken behandling du ønsker.

Hva er en usynlig tannregulering fra Clear Correct?

En usynlig tannregulering fra Clear Correct er laget ved hjelp av den tyske tannteknologien ClearQuartz. Du bør bruke den i minst 22 timer per døgn, men kan ta tannreguleringen ut når du spiser og pusser tennene.

Hva tilbyr All About Smiles?

Hos All About Smiles kan du få tilpasset en usynlige tannregulering, som inkluderer en personlig behandlingsplan. Det eneste du trenger å gjøre er å foreta en sD-skanning hos en tannlege i Oslo.

Kan jeg betale tannbehandlingen med månedlige avdrag?

Du kan betale tannbehandlingen i et engangsbeløp, eller i månedlige avdrag. Du kan avtale hvordan du ønsker å betale, før du begynner tannbehandlingen.

Er All About Smiles for deg?
Få en gratis mulighetsstudie ved å bestille time her
Passer det for meg?

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram