05.11.2022

Tannregulering gir pen tannstilling som varer

En usynlig tannregulering gjør det enklere å korrigere tannstillingen som voksen. Du kan enkelt ta den ut og inn som du ønsker. Dette er en fordel når du skal pusse tenner eller spise måltider.

En korrigert tannstilling gir et penere smil, som blir lagt merke til. En optimal tannstilling bidrar til at både tyggeevne og bitt blir bedre. Dette gjør det enklere å opprettholde en god tannpleie, som på sikt forebygger dårlig tannhelse.

Riktig tannstilling gir mindre belastning på tennene

Tannregulering gir pen tannstilling som varer

Det er mange grunner til å korrigere tannstillingen. En av de viktigste grunnene er at du får et penere smil. Stadig flere velger derfor å bruke en usynlig tannregulering i dag. En slik tannregulering er mindre synlig, og passer derfor perfekt for voksne.

Det er imidlertid flere grunner til å korrigere tannstillingen. Tennene blir gradvis skadet over tid, uten at du merker det i hverdagen. En perfekt tannstilling vil gi et bitt som bidrar til at du unngår belastningsskader på dine tenner.

Avtagbar og usynlig tannregulering

Tannregulering gir pen tannstilling som varer

En klassisk tannregulering er gjerne ikke den perfekte løsningen for voksne. En slik tannregulering er godt synlig på tennene dine mens behandlingen pågår. En usynlig og avtagbar tannregulering er derfor en tannbehandling du bør se nærmere på.

Før du kan begynne med tannbehandlingen må du ta kontakt med en erfaren tannlege, som kan ta en 3D-skanning. Deretter kan du tilpasse din personlige tannregulering hos All About Smiles. Din usynlige tannregulering skal brukes i minst 22 timer per døgn.

  • Bedre tyggeevne og bitt
  • Optimal tannstilling
  • Gir bedre tannhelse på sikt

En tannregulering korrigerer tannstillingen gradvis, slik at du oppnår et pent smil. Denne tannbehandlingen blir skreddersydd for deg. Du vil derfor få tilgang til en personlig tannbehandlingsplan, som skal sikre et optimalt resultat.

For at resultatet skal bli optimalt er det viktig at du bruker din usynlige tannregulering riktig. Korrigering av tannstillingen er en prosess som må gå gradvis. Det er derfor viktig at du følger din personlige behandlingsplan, som er tilpasset av en erfaren tannlege.

Bedre tannhelse gir økt selvtillit

Det er flere fordeler med å bruke en usynlig tannregulering når du skal korrigere tennene. Denne tannreguleringen er nesten usynlig mens den er i bruk. En slik tannregulering betegnes gjerne for en avtagbar plastskinne, eller Clear Aligners på engelsk.

Den avtagbare plastskinnen kan tas ut slik at den kan rengjøres manuelt. Du kan pusse tennene uten at tannreguleringen er på, for slik å opprettholde en optimal tannhelse. En usynlig tannregulering er derfor et godt alternativ til den klassiske tannreguleringen.

Hva må jeg gjøre for å begynne å bruke usynlig tannregulering?

Før du kan begynne med behandlingen må du ta kontakt med en lokal tannlege, for å få tatt en 3D-skann. Deretter vil du få tilpasset en usynlig og avtagbar plastskinne hos All About Smiles.

Hvilke fordeler er det ved bruk av en usynlig tannregulering?

En usynlig tannregulering passer perfekt for voksne som ikke ønsker at tannreguleringen skal være synlig i jobbsammenheng. Tannreguleringen kan tas ut for å rengjøres. Den kan også tas ut når du skal spise, drikke eller pusse tennene.

Når kan det bli aktuelt å korrigere tannstillingen?

Korrigering av tannstillingen kan bli aktuelt når du ønsker å få et penere smil. En usynlig tannregulering korrigerer også bittfeil, slik at du kan tygge uten at det oppstår unødvendig slitasje på tennene.

Er All About Smiles for deg?
Få en gratis mulighetsstudie ved å bestille time her
Passer det for meg?

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram