17.02.2023

Tannregulering Stavanger – Sunnere smil med usynlig tannregulering

Det er mange grunner til å korrigere tannstillingen i voksen alder. Et pent smil er gjerne en av de viktigste grunnene til at tannregulering fremdeles er populært. Bruk av en usynlig tannregulering fra All About Smiles korrigerer effektivt tannstillingen i hverdagen.

Før du kan begynne tannbehandlingen må du ta en 3D-skanning hos en lokal tannlege i Stavanger. Deretter vil du få en tilpasset behandlingsplan fra All About Smiles. Denne behandlingsplanen vil opplyse om både tidsramme og totale kostnader.

Usynlig tannregulering Stavanger – Smart teknologi fra ClearCorrect

Helt siden 2006 har teknologien fra ClearCorrect blitt videreutviklet og brukt i behandling av tannleger og kjeveortopeder over hele verden. I dag brukes behandlingsformen av tannleger i over 35 land. Dette har ført til at stadig flere voksne har fått korrigert tannstillingen sin.

Den populære tannbehandlingen fungerer ved bruk av en usynlig plastskinne. Denne plastskinnen kan tas ut i forbindelse med måltider og daglig tannpuss. Den usynlige plastskinnen er også enkel å rengjøre.

Bruk av usynlig tannregulering gir gode resultater

Tannregulering Stavanger

Bruk av den klassiske tannreguleringen er gjerne ikke like populært i en hektisk hverdag. Det er derfor en fordel at det er mulig å korrigere tannstillingen ved bruk av en usynlig plastskinne. Ved bruk av en usynlig plastskinne kan du regulere både underbitt og overbitt. Du kan også korrigere trang og skjev tannstilling.

Den usynlige plastskinnen fra ClearCorrect produseres ved bruk av den tyske ClearQuartz-teknologien. En tynn og gjennomsiktig plastskinne gjør det mulig å korrigere smilet, uten bruk av den klassiske tannreguleringen i metall.

  • Korrigerer underbitt og overbitt
  • Regulerer trang eller skjev tannstilling
  • Sunnere smil ved buk av ClearCorrect

Før du begynner med tannbehandlingen må du foreta en 3D-skanning hos din lokale tannlege i Stavanger. Deretter vil du få tilpasset en unik behandlingsplan, som både gir oversikt over pris og tidsramme.

Det er viktig at du husker å bruke den usynlige plastskinnen i opptil 22 timer i døgnet. Du kan heldigvis ta ut plastskinnen ved behov. Denne praktiske løsningen gjør det mulig å både spise og drikke uten at tannreguleringen er i bruk.

En usynlig tannregulering til en god pris

Mange voksne ønsker å korrigere tannstillingen uten at den er synlig for andre. Dette gjelder spesielt voksne som ønsker å kunne smile, uten synlig bruk av tannregulering. Prisen er også viktig for de som velger denne tannbehandlingen.

All About Smiles tilrettelegger en behandlingsplan som inneholder en oversikt over forventede kostnader. En behandling av én kjeve kommer som regel på 25 000 kr eller mer. Hvis du ønsker å behandle begge kjever, kan du forvente en pris på rundt 35 000 kr og oppover.

Hva kan en usynlig tannregulering korrigere?

Den usynlige plastskinnen korrigerer både underbitt og overbitt, Den kan også korrigere trang og skjev tannstilling. Dette fører til at du får et sunnere smil innen kort tid.

Hva må jeg gjøre før jeg kan begynne behandlingen?

Før du kan begynne behandlingen må du ta en 3D-skanning hos din lokale tannlege i Stavanger. Deretter vil du motta en personlig behandlingsplan fra All About Smiles innen kort tid.

Hvorfor bør du vurdere bruk av en usynlig tannregulering?

Det er flere fordeler med en usynlig tannregulering fra All About Smiles. Du kan bruke tannreguleringen uten at den er synlig for andre. Den kan tas ut når du skal spise, drikke eller pusse tennene.

Er All About Smiles for deg?
Få en gratis mulighetsstudie ved å bestille time her
Passer det for meg?

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram