14.02.2023

Tannregulering voksen – usynlig korrigering av tannstillingen

Tannregulering voksen – usynlig korrigering av tannstillingen

En usynlig tannregulering passer perfekt til voksne som ønsker å korrigere tannstillingen. Hos All About Smiles får du raskt tilgang til en slik tannregulering. Det eneste du trenger å gjøre er å ta en 3D-skanning hos din lokale tannlege.

Etter at du har fått tatt en 3D-skanning vil All About Smiles tilpasse en tynn plastskinne til deg. Denne plastskinnen sitter perfekt på tennene dine og er ikke synlig når den er i bruk. Dette gjør at den passer perfekt til deg som ønsker et alternativ til den klassiske reguleringen i metall.

Ta kontakt med din lokale tannlege

All About Smiles samarbeider med tannleger over hele landet. Før du kan begynne med tannregulering må du derfor ta kontakt med en lokal tannlege, som kan utføre en 3D-skanning. 3D-skanningen vil danne grunnlaget for den videre utformingen av plastskinnen.

Etter at 3D-skanningen er utført, vil All About Smiles tilpasse en usynlig plastskinne til deg. Denne plastskinnen kan tas av når du skal pusse tennene, spise eller drikke. Det er viktig at du bruker plastskinnen i minst 22 timer i døgnet.

Tannregulering voksen – usynlig korrigering av tannstillingen

Tannregulering voksen – en komfortabel tannregulering

Etter at du har tatt en 3D-skanning vil All About Smiles tilpasses en personlig behandlingsplan til deg. Denne behandlingen må godkjennes av deg før du får tilsendt din usynlige plastskinne. Behandlingsplanen inneholder en oversikt over både pris og tidsramme.

Når du har godkjent behandlingsplanen vil du motta din første plastskinne. Denne tynne plastskinnen passer perfekt til tannstillingen din. Den komfortable tannreguleringen kan brukes med en gang du har mottatt den.

  • Usynlig korrigering av tannstillingen
  • Ta en 3D-skanning hos lokal tannlege
  • Skal brukes i bare 22 timer i døgnet

En usynlig plastskinne sørger for at du får korrigert tannstillingen din i voksen alder, uten bruk av klosser og streng. Den tynne plastskinnen korrigerer ikke bare smilet ditt, men også bittet.

Mange sliter med underbitt, overbitt eller andre typer bittfeil som over tid kan gi hodepine. En korrigering av tannstillingen kan også bidra til at du blir kvitt tannkjøttsykdommer og andre problemer du har grunnet skjev tannstilling.

En skånsom tannregulering for dine tenner

Stadig flere velger å begynne med tannregulering i voksen alder. Det er derfor en fordel at tannreguleringen ikke trenger å være synlig. En usynlig tannregulering fra All About Smiles bidrar til at du kan leve som normalt, mens tannbehandlingen pågår.

En korrigering av tannstillingen kan gjennomføres på alt fra 3 til 18 måneder. En av fordelene er at du kan ta ut plastskinnen i løpet av behandlingen. Riktig tannstilling bidrar til en optimal tannhelse som varer.

Hvilke fordeler er det med bruk av en usynlig tannregulering

En usynlig tannregulering fra All About Smiles kan tas ut av munnen ved behov. Den er ikke synlig mens de er i bruk. Tannbehandlingen passer derfor perfekt for voksne som har et aktivt liv.

Hvor ofte må jeg bruke den usynlige tannreguleringen?

Den tynne plastskinnen må brukes i minimum 22 timer i døgnet. Selve tannbehandlingen kan vare fra 3 til 18 måneder.

Hvorfor passer denne tannbehandlingen for voksne?

En gjennomsiktig tannregulering passer perfekt for voksne som ikke ønsker at tannreguleringen skal synes. Dette er en fordel i jobbsammenheng eller i andre sosiale sammenhenger.

Er All About Smiles for deg?
Få en gratis mulighetsstudie ved å bestille time her
Passer det for meg?

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram