01.11.2021

Hva er gjennomsiktig tannregulering?

Smile til din forelskelse med mat som sitter fast mellom tennene dine. 

Kommer for sent for en viktig time fordi du måtte fikse problemer med din metallregulering.  

Dessverre er dette ting som en som har fast tannregulering er altfor kjent med. Heldigvis kan gjennomsiktig tannregulering hjelpe deg med å glemme disse problemene for godt! 

Denne nye formen for kjeveortopedisktic behandling er ideell for alle ikke-komplekse pasienttilfeller som trenger enkel tannretting. Takket være deres transparitet ser disse ultra-diskrete tannreguleringene fantastiske ut på enhver person, uansett om de er 15 eller 50 år gamle. Men hva er egentlig gjennomsiktig tannregulering? 

kvinne med gjennomsiktig tannregulering

Usynlig tannregulering er plastskinner som brukes til å justere tennene over tid. De fungerer på nøyaktig samme måte som tradisjonelle reguleringer – den eneste forskjellen er at de er gjennomsiktige! Dette gjør dem til det perfekte alternativet for noen som ønsker å oppnå et rettere smil uten alt det klumpete metallet. 

Gjennomsiktig tannregulering

Hvis du fortsatt leser dette, kan tennene dine sannsynligvis rettes opp. Så hvordan kan du være sikker på at gjennomsiktig tannregulering passer for deg? Først av alt, bør du merke deg at mer enn en behandlingsplan er tilgjengelig. Klikk her for å utforske alternativene dine!

Er All About Smiles for deg?
Få en gratis mulighetsstudie ved å bestille time her
Passer det for meg?

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram