07.12.2021

Hvordan fungerer ClearCorrect? Og hvorfor valgte vi det?

ClearCorrect er en av de mest populære formene for gjennomsiktig tannregulering, etter å ha hjulpet hundretusener av pasienter med å oppnå rettere tenner siden 2006. Å være både praktisk talt usynlig og komfortabel sammenlignet med tradisjonelle metallreguleringer, er det en av de mest effektive, tilgjengelige og diskrete formene for kjeveortopedisk behandling. 

Men hvordan fungerer ClearCorrect? Og hvorfor valgte vi det som vår foretrukne behandling med gjennomsiktig tannregulering?

Hvordan fungerer ClearCorrect?

ClearCorrects gjennomsiktige tannregulering krever at pasienten bruker en skinne som forsiktig beveger tennene over tid. Disse tilpassede skinnene er støpt til pasientens tannavtrykk slik at de vikler seg tett rundt tennene. Skinnene legger akkurat nok trykk til at tennene, musklene og beinet i munnen beveger seg inn i en ny posisjon. Etter behandlingsforløpet sitter pasienten igjen med et rettere smil, og vil være mindre utsatt for fremtidige orale helseproblemer.

Hva er prosessen med å få ClearCorrect-behandling?

Dentist showing patient clear aligner

Det er seks trinn i prosessen med å få gjennomsiktig tannregulering med ClearCorrect. Slik vil en typisk pasients reise se ut:

Trinn 1

Pasienten vil konsultere en av våre tannleger eller kjeveortopeder for en innledende undersøkelse. Klinikeren vil avgjøre om ClearCorrect er den mest passende formen for kjeveortopedisk behandling deg.

Trinn 2

Når ClearCorrect er bekreftet som det beste behandlingsvalget, vil tannlegen eller kjeveortopeden:

  • Skanne pasientens tenner
  • Bestemme hvordan de skal bevege seg
  • Videresende en resept til ClearCorrect.

Trinn 3

ClearCorrect vil produsere pasientens skinner, som vil variere fra skeivt til rett. Skinnene sendes til pasientens lege for å sikre at de passer riktig.

Trinn 4

Pasienten må bruke skinnene i 22 timer i døgnet, unntatt når du spiser, drikker væsker annet enn vann, tannpussing og rengjøring av skinnene. Hvis pasienten ikke bruker skinnene i de instruerte 22 timene om dagen, vil retteprosessen stoppe, noe som resulterer i langvarig behandling.

Trinn 5

Skinnene byttes etter et par uker til neste nye skinne, noe som vil fortsette å legge trykk, og gradvis flytte tennene i en bedre posisjon.

Trinn 6

Behandlingen vil fortsette til pasienten sitter igjen med et rett, sunt smil!

Hva kan ClearCorrect behandle?

ClearCorrect er en effektiv kjeveortopedisk behandling for de fleste former for malokklusjon, inkludert:

  • Overbitt
  • Underbitt
  • Kryssbitt
  • Tett plasserte tenner
  • Tenner med mellomrom 
  • Åpen bitt

Det er verdt å merke seg at ClearCorrect alene kanskje ikke er det beste behandlingsforløpet for mer komplekse tilfeller. Du kan snakke med en av våre ekspert tannleger eller kjeveortopeder for å finne ut om du er en god kandidat for behandling med gjennomsiktig tannregulering. 

Hvor lenge vil behandlingen vare og hvor mye koster det?

Hvor lenge den behandlingen med gjennomsiktig tannregulering varer, avhenger av både alvorlighetsgraden av malokklusjonen og din forpliktelse til å bruke skinnene 22 timer i døgnet. På samme måte vil kostnaden variere fra pasient til pasient, og er helt avhengig av kompleksiteten. En tannlege eller kjeveortoped bør kunne gi deg et rimelig estimat av behandlingstid og kostnad når du bestiller en avtale.

Hvorfor valgte vi ClearCorrect?

Hands holding clear aligners

Det er flere grunner til at All About Smiles valgte ClearCorrect fremfor andre leverandører av gjennomsiktig tannregulering. Her er kun noen av dem.

Høyt rangert kvalitet

ClearCorrect-skinner er produsert med patentert ClearQuartz™  teknologi. Dette betyr at de har en ekstremt tynn, fleksibel design, og har en høy rangert kvalitet. De fleste velger gjennomsiktig tannregulering for diskretheten, og vi er stolte av å tilby pasientene våre et behandlingsalternativ som viser frem smilet deres. 

Effektiv flekk- og sprekkmotstand

En annen fordel med ClearCorrects ClearQuartz™  teknologi betyr at skinnene kan skryte av enestående sprekkmotstand og eksepsjonell flekkbestandighet. Dette er hjulpet av 3 lag med sterkt materiale som er fagmessig konstruert for å redusere slitasje uten å gå på kompromiss med komforten. Det ytre skallet av materiale har lav porøsitet, noe som minimerer sjansene for at skinnene får flekker. 

Ekstra behagelig

Det er ingen hemmelighet at gjennomsnittlig tannregulering er mer komfortable enn tradisjonelle reguleringer, men ClearCorrects ClearQuartz™  teknologi tar dette et skritt videre. Med elastiske lag som forbedrer fleksibilitet og rotasjon, gir ClearCorrects gjennomsiktige tannregulering overlegen fleksibilitet, tanntilpasning og komfort. For å legge til dette, går ClearCorrect-skinnene også gjennom en poleringsprosess for å fjerne eventuelle grove kanter som ellers kan forårsake ubehag. 

Godkjent av eksperter

ClearCorrect-behandling må alltid administreres og overvåkes av en registrert tannlege eller kjeveortoped. Dette gjør dem til et tryggere og mer pålitelig tannrettingsalternativ enn «hjemme» tannreguleringer. 

En helsefokusert tilnærming

Som merkevare tar ClearCorrect en helsefokusert tilnærming til tannretting, mens andre merker og DIY regulerings leverandører først og fremst er opptatt av den kosmetiske siden. Denne helseledende tilnærmingen betyr at pasientene ikke bare vil elske sitt rettere smil etter behandling - de vil også nyte bedre oral helse.

Er ClearCorrect riktig for deg?

Det er ingen måte å fortelle om ClearCorrect-behandling passer for deg før du snakker med en registrert tannlege eller kjeveortoped. Hvis du er interessert i å få tennene rettet og ønsker å diskutere alternativene dine, kan du høre med en av våre eksperter.

Er All About Smiles for deg?
Få en gratis mulighetsstudie ved å bestille time her
Passer det for meg?

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram