“Jeg har alltid hatt mellomrom mellom tennene, og fikk muligheten til å få det rettet opp"

Morten Bernhardt 38 år.
"Det er hyggelig å høre at familie og venner kan også se at man har et hvitere smil"

Jeg heter Morten Bernhardt, jeg bor på Frederiksberg og jobber som jurist. 

Jeg driver litt med crossfit og løping i Frederiksberg Have, og ellers liker jeg å være sammen med venner. 

Jeg har fått rettet opp tennene mine med usynlige skinner. Når jeg nå ser på dem så er tennene 10 - 20% penere og slik som man alltid har ønsket at de skulle se ut.

Jeg har alltid hatt mellomrom mellom tennene og da jeg var tenåring prøvde jeg å få rettet opp dette med en vanlig gammeldags tannregulering. På grunn av at mellomrommene kun var et kosmetisk problem var ikke dette noe de gikk inn og rettet opp. 

Man tenker jo “Er det slik det ser ut?” for man har jo alltid hatt en ide om hvordan man faktisk ser ut. Jeg syntes egentlig det var ganske kjipt hvordan tennene mine så ut men jeg lærte meg jo å leve med det. Men så kom det en god anledning til å få dem rettet opp. 

Jeg visste hvordan prosessen var fordi kjæresten min var i gang med å rette opp tennene sine med usynlige skinner. Jeg har kunnet overvære prosessen og det virket relativt enkelt. Da jeg også fikk muligheten så slo jeg bare til.  

For meg har det vært et veldig kort forløp men det er også fordi jeg bare skulle samle sammen tennene mine. Det interessante er at smilet mitt ble faktisk også ble hvitere fordi jeg nå ikke har  svarte mellomrom. Det hadde jeg overhodet ikke regnet med. 

Man blir litt gladere når man ser smilet sitt nå. Det er hyggelig å høre at familie og venner også kan se at man har et hvitere og penere smil. Det var jo noe jeg selvfølgelig hadde håpet på. 

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram