"Det er magisk! Jeg føler en så stor forskjell i livet mitt."

Lisa Bergersen, 27 år
"Den største forskjellen jeg har lagt merke til handler faktisk ikke om tennene mine men om hodepinen min."

Hei! Jeg heter Lisa, jeg er 27 år og bor i en liten by i Norge som heter Moelv med kjæresten min og mine 6 katter. Jeg studerer grafisk design og jobber som grafisk designer i et lite selskap på Lillehammer. Jeg driver også min egen virksomhet hvor jeg lager øredobber i leire og klistremerker.

Da jeg var liten måtte jeg fjerne en tann. Da voksentannen kom ut, vokste den seg veldig skjev. Så det var der det hele begynte. Jeg ønsket tannregulering men tannlegekontoret ble lagt ned og ingenting skjedde. Dette førte til at det bare ble verre og verre. Men jeg visste at når jeg ble voksen så skulle jeg fikse det.

Første gangen jeg hørte om clear aligners var da jeg så en video om det på Youtube. Jeg har fulgt noen mennesker der, og de har snakket om sine egne reiser med å fikse på tennene sine. Så jeg bestemte meg for å lese mer om dette og da jeg fant ut hva det var, visste jeg med en gang at dette var noe jeg også ville gjøre. Jeg ønsket aldri tannregulering av metall men jeg kjente ikke til hvilke alternativer som eksisterte. Jeg var ganske opptatt og hadde mye å gjøre på den tiden, så jeg hadde egentlig ikke fått gjort noe med det før jeg leste en annonse hos Olivera Tannlegene. Da visste jeg at det var på tide å gjøre noe med tennene mine.

I den første delen av behandlingen min var det viktigst å gi plass til den skjeve tannen min, og i den andre delen var det å flytte tannen til riktig posisjon. Akkurat nå er jeg på det tolvte settet med justeringer og i forrige uke hadde jeg en avtale på tannlegekontoret hvor jeg fikk en ny 3D-skanning og nye bilder av tennene mine. Neste uke skal jeg få nye 12 sett med justeringer for å fortsette behandlingen.

Min erfaring med usynlig tannregulering er at det er veldig lett og enkelt. Jeg ble vant til å bruke dem på ganske kort tid og har ingen problemer med å rengjøre dem etter mat eller drikke. Jeg må alltid ha en tannbørste med meg så jeg kan rengjøre dem, men det er ikke noe problem for meg.

Den største forskjellen jeg har lagt merke til handler faktisk ikke om tennene mine men om hodepinen min. Kjeven min var alltid veldig anspent og det forårsaket en sterk hodepine nesten hver dag. Nå har jeg det kanskje bare en gang i uken. Det er magisk! Jeg føler en så stor forskjell i livet mitt fordi jeg nå kan gjøre mye mer ettersom jeg ikke sliter med hodepine lengre.

Kjæresten min har også lagt merke til at jeg har forandret meg! Hun sier at jeg smiler mer nå, og hun elsker det. Jeg kan også føle det selv. Jeg har ikke vært så veldig komfortabel med å legge ut bilder av meg selv der jeg smiler med tennene mine, men det vet jeg at det vil bli en forandring på nå. Jeg er veldig fornøyd med den erfaringen jeg har hatt med clear aligners og jeg vil absolutt anbefale det til andre.

Vurderer du å rette opp tennene dine slik som Lisa gjorde? Kast ikke bort tiden og bestill en GRATIS forundersøkelse hos en tannlege i ditt nærområde allerede i dag.

Dersom du gjennomgår behandlingen eller kanskje allerede har fått det perfekte smilet ditt etter å ha rettet tennene dine med clear aligners så nøl ikke med å kontakte oss via e-post eller sosiale medier så du kan bli vår neste Smile Story.

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram