22.08.2023

Hvordan fungerer ClearCorrect? Få rette tenner med usynlig tannregulering i Otta

usynlig tannregulering i Otta

Drømmen om et vakkert smil med rette tenner har blitt en realitet takket være moderne tannreguleriner. En av de mest innovative alternativene som gir pasienter muligheten til å oppnå et rettere smil uten å gå på kompromiss med estetikken, er ClearCorrect - usynlig tannregulering. Her vil vi utforske hvordan ClearCorrect fungerer og hvordan det kan gi deg et fantastisk smil med denne behandlingen som vi i All About Smiles kan hjelpe deg å finne i Otta.

Gjennomsiktige skinner for diskre behandling

ClearCorrect bruker gjennomsiktige, skreddersydde plastskinner, også kjent som alignere, for å rette opp tannfeil. Disse skinnene er laget av et spesialdesignet materiale som er behagelig å ha på seg og nesten usynlig når de er plassert på tennene. Dette gjør ClearCorrect til et ideelt valg for de som ønsker en diskret behandlingsmetode.

ClearCorrect-behandlingen følger en grundig plan utviklet av tannlegen din. Først tar tannlegen en nøyaktig skanning eller avstøpning av tennene dine. Deretter bruker avansert teknologi for å lage en serie med skinner som gradvis vil flytte tennene dine til ønsket posisjon. Hver aligner i serien bæres i omtrent to uker før du bytter til neste sett.

Skreddersydd behandlingsplan med ClearCorrect

En av de bemerkelsesverdige egenskapene til ClearCorrect er hvordan de kan skreddersys. Behandlingsplanen blir designet basert på tennenes nåværende tilstand og ønsket sluttresultat. Dette gjør det mulig for ClearCorrect å adressere en rekke tannfeil, inkludert overbitt, underbitt, kryssbitt og tannkroner som er i feil posisjon.

Selv om ClearCorrect er en selvadministrert behandlingsmetode der du bytter alignere hjemme, krever den også regelmessige besøk hos tannlegen. Dette er for at tannlegen kan overvåke fremgangen din, foreta eventuelle justeringer i behandlingsplanen og sikre at resultatene blir så nøyaktige som mulig.

Usynlig tannregulering Otta

En av de største fordelene med ClearCorrect er den gradvise transformasjonen av tennene. Dette bidrar til å minimere ubehag og ubehag sammenlignet med tradisjonelle metallbraketter. I tillegg gir ClearCorrect-pasienter enkel mulighet til å fjerne alignerne under måltider og under tannpuss, noe som gir dem en høy grad av bekvemmelighet i hverdagen.

Ved å følge den skreddersydde behandlingsplanen og samarbeide tett med tannlegen din, kan du oppnå en strålende smiltransformasjon med minimale inngrep i din daglige rutine. Velkommen til vår praksis for å lære mer om hvordan ClearCorrect kan hjelpe deg med å oppnå det smilet du fortjener. Og det er nettopp det vi i All About Smiles ønsker å hjelpe deg med. Vi kan finne en tannlege som kan hjelpe deg med usynlig tannregulering i Otta!

Hjelper retainer mot slitasje på tennene?

Etter usynlig tannregulering kan tennene være mer utsatt for slitasje i overgangsfasen når de nye posisjonene stabiliseres. Retaineren fungerer som en beskyttende barriere som reduserer kontakt mellom tennene og dermed reduserer risikoen for unødvendig slitasje. Dette bidrar til å bevare både det ny smilet og gir deg bedre generell tannhelsen.

Hvordan stabiliserer man tennene etter usynlig tannregulering?

Under usynlig tannregulering tilpasser ikke bare tennene seg, men også det omkringliggende vevet, inkludert tannkjøtt og ben. Dette tilpasningsarbeidet er avgjørende for å oppnå et harmonisk og stabilt smil. Ved å bruke retaineren som anvist, gir du tannkjøttet og benet tid til å tilpasse seg de nye tannposisjonene.

Hvorfor er det viktig å bruke retainer?

Bruken av en retainer etter usynlig tannregulering er en kontinuerlig investering i din tannhelse og velvære. Det sikrer at resultatene du har oppnådd gjennom reguleringen varer livet ut. Å hoppe over retainerbruk kan reversere måneders eller års innsats med regulering og kan resultere i behov for ytterligere behandling i fremtiden.

Er All About Smiles for deg?
Få en gratis mulighetsstudie ved å bestille time her
Passer det for meg?

Lag en bedre fremtid for deg nå!

M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 67 20 45 19
Contact
M: hei@allaboutsmiles.no
T: +47 988 43 733
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram